Šta raditi kada ste u karantinu? 02

Muzej vazduhoplovstva je omogućio virtualnu turu. Posetite njihov sajt  http://www.muzejvazduhoplovstva.org.rs/virtuelna_tura.php?jez=sr

Pozorište lutaka Niš će emitovati predstave četvrtkom u 18:00 i nedeljom u 11:30 časova na svom YouTube kanalu.

Pozorište lutaka “Pinokio” će igrati predstave bez prisustva publike svake subote od 12:00 časova i prenosiće ih uživo preko društvenih mreža, YouTube-a, Facebook-a i Instragram-a.

Teatar “Vuk” će organizovati izvođenje i čitanje srpskih narodnih bajki uživo na internetu. Prva predstava zakazana je za subotu, 21. marta i emitovaće se na njihovom Facebook-u i Instagram-u.

Metropoliten opera od 16. marta publici predstavlja neke od svojih najpoznatijih predstava, i to potpuno besplatno.
„Želeli bismo da pružimo utehu ljubiteljima opere u ovim izuzetno teškim vremenima,“ rekao je generalni direktor Peter Gelb u izjavi. Program možete pratiti na njihovom sajtu ili putem aplikacije Met Opera’s On-Demand apps.
Četvrtak, 19. marta: Verdijeva „Travijata“
Petak, 20. marta: „La fille du régiment“ Doniceti
Subota, 21. marta: Donicetijeva „Lucia di Lammermoor“
Nedelja, 22. marta: „Evgenij Onjegin“ Čajkovski

Čuvena Berlinska filharmonija (Berliner Philharmoniker) otključala je, odnosno ponudila besplatan sadržaj svima koji to žele putem mobilne aplikacije. Na repertoaru je sve od Baha, Štrausa i Betovena do Debisija i Ravela. Takođe, na izboru su vam i filmovi o klasičnoj muzici, te intervjui i program za decu.