fbpx
20 C
Novi Sad
četvrtak, jun 20, 2024

Akcije

Kvartovski aktivizam

Kvartovski aktivizam podrazumeva akcije koju su namenjene poboljšanju života naših sugrađana u različitim delovima grada. Čitamo svaku vašu poruku o problemima sa kojima se suočavate, slušamo sve predloge i u skladu sa tim osmišljavamo akcije i činimo sve što je u našoj moći da Novi Sad i svi njegovivi kvartovi budu lepši, čistiji i bezbedniji za život.

Udomi ne kupuj

Udruženje građana “Sasvim druga priča” brine o svojim četvoronožnim sugrađanima. U novembru smo predstavili deset pasa koji traže novi dom. Cilj ove akcije je udomljavanje ovih predivnih pasa ali isto tako i naglašavanje činjenice da ključ za rešavanje problema sve većeg broja napuštenih pasa u Novom Sadu leži u odgovornom vlasništvu.

Sasvim druga patrola

Sasvim druga patrola je naša specijalna jedinica kroz čije delovanje želimo da se obratimo populaciji mladih. Njihova misija je da mlade pokrenu na razmišljanje o važnim temama kao što je opasnost prilikom vožnje pod dejstvom alkohola, prevencija od HIV virusa i mnogim drugim koje planiramo da obradimo kroz akcije u narednom periodu.

Vesela subota

Vesele subote u Dunavskom i Limanskom parku su akcije namenjene našim najmlađim sugrađanima. Cilj nam je bio da kroz edukativno zababavni program ukažemo na važnost čitanja u ranom uzrastu, važnost prijateljstva i prihvatanja tuđih različitosti, očuvanja prirode i na lepotu deljenja i nesebičnosti.