Šta raditi kada ste u karantinu? 03

Narodni muzej u Beogradu takođe nudi virtualnu turu na njihovom sajtu.http://www.narodnimuzej.rs/

Nastava na daljinu počinje svako jutro u 08:00 časova, biće šest dana u nedelji, a rasporedi se nalaze na sajtu Ministarstva prosvete www.rasporednastave.gov.rs 

Lav Kozakijević, Brand and pitch strategist, održaće u četvrtak 26. marta besplatno online predavanje o brendingu, How to Stand Out: Intro to Building a Brand – šta je brend, šta nije, zašto je potrebno graditi isti, itd. Za sve koji su početnici i zainteresovani za polje marketinga i brenda, za ovaj jednočasovni webinar potrebna je prethodna registracija.

Naše knjižara Delfi i izdavačka kuća Laguna nude besplatnu knjigu u elektronskom formatu, putem svoje aplikacije. Ukoliko je nemate, možete je skinuti na Play prodavnici, obaviti kratku registraciju, te preuzeti knjigu unošenjem promo koda DELFI20.

Ako ste oduvek želeli da naučite neki strani jezik sada je prilika da to uradite pomoću besplatne aplikacije Duolingo. Na bilo kojem uređaju možete pristupiti Duolingu i raditi zadatke, jer postoji kako u vidu sajta tako i u vidu aplikacije za mobilne telefone i tablete. Nakon što napravite nalog na sajtu ili na aplikaciji, birate jezik koji želite da učite. U ponudi su 27 stranih jezika, a istovremeno možete učiti više njih.Duolingo nudi niz završnih testova nakon kojih dobijate sertifikat.

Ljubitelji pozorišta moći će u narednom period neke od predstava Srpskog narodnog pozorišta da prate online.
Prva predstava koja će se emitovati je “Čas anatomije” autorski projekat Andraša Urbana po motivima dela Danila Kiša.
Sve predstave će od trenutka postavljanja biti dostupne 48 sati.