Šta raditi kada ste u karantinu? 04

Narodno pozorište Niš tri puta nedeljno prikazuje snimke njihovih predstava koje se mogu pogledati preko linka na sajtu pozorišta, kao i na društvenim mrežama. Link je aktivan 48 sati. Repertoar možete pogledati takođe na njihovom sajtu.

Atelje 212 će svakog utorka, četvrtka i subote na svom Facebook kanalu emitovati snimljene predstave u terminima od 20h.

Postoje sajtovi poput imusic-school preko kojih možete besplatno da naučite da svirate neki instrument. Profesionalni muzičari daju on line časove za početnike pa tako možete da birate da li ćete da učite da svirate gitaru, klavir, violinu, flautu, klarinet ili neke od manje popularnih instrumenata kao što su kineski instrumenti ili čelo.

Ako želite da ostanete u kondiciji u toku izolacije možete da vežbate kod kuće čak i uz profesionalne trenere. Mnoge teretane i fitnes klubovi nude svoje besplatne on line časove. Na sajtu ClassPass možete pronaći preko 2000 besplatnih video i audio treninga.

Massimo Bottura, jedan od najboljih svetskih kuvara i vlasnik restorana Osteria Francescana koji ima tri Mišelin zvezdice, započeo je na svom Instagram profilu seriju pod nazivom “Kitchen Quarantine” gde možete da naučite osnovne recepte od tajlandske do italijanske kuhinje.