Još jedna vesela subota je iza nas. Ovoga puta smo se okupili u Limanskom parku pored igrališta za decu. Branimir Rosić, pevač i kompozitor, deci poznatiji kao Bane, je sa njegovom letećom gitarom i ovoga puta započeo druženje. Već nakon prve pesme na bini je bio pravi defile soprana i baritone željnih aplauza. Četrdesetominutni koncert je prošao u smenjivanju poznatih hitova ali isto tako i Banetovih autorskih pesama koje ne samo da su pevala deca već i roditelji.

 

Nakon koncerta na binu je stupila pozorišna trupa “Željko Veseljko” koja je za decu spremila edukativnu predstavu pod imenom “Drugarstvo bez mane”. Tako su koka Soka, prase Gicko i Buboje lenji zabavljali decu kroz interesantne anegdote ali takođe ih naučili veoma važnoj lekciji o prijateljstvu I prihvatanju tuđih mana.

Za kraj smo svi zajedno odigrali čuveni ples uz pesmu “A ram sam sam” i tako smo iz pete brzine velikim aplauzom završili još jednu veselu subotu.

Hvala Vam što se bili i vidimo se neki sledeći put.

Za kompletni album slika sa događaja kliknite ovde .

Najave za događaje koje organizuje udruženje Sasvim druga priča možete pratiti ovde, ili na našoj Facebook i Instagram stranici. Ako imate ideju za neku akciju ili želite da se priključite organizaciji pišite ovde.